Aptamil pronutra advance 1 infant milk formula

Aptamil Pronutra Advance Pre –Formulë foshnjore 800gr

Aptamil Pronutra ADVANCE Pre është një formulë që plotëson të gjitha nevojat e foshnjës suaj nga lindja deri ne moshën 6 muaj. Rekomandohet për javët e para të jetës dhe pastaj të kalohet tek Aptamil 1.

Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik dhe të avancuar. Një formulë foshnjore e kompletuar e përgatitur posaçërisht për të plotësuar nevojat nutricionale të bebeve tuaja në stadet e hershme të zhvillimit të tyre-nga lindja deri 6 muaj. Pas kësaj periudhe rekomandohet të kalohet gradualisht nga stadi 1 tek stadi 2.

- Ky produkt gjendet edhe në paketim kuti 400gr.

- Ky produkt është i disponueshëm në format të gatshëm për përdorim.

Shto në kartë
Contains DHA As required by the legislation for all infant formula

PROGRAMI I SUGJERUAR I KALIMIT GRADUAL*

Suggested Transition Schedule*

Udhëzime Të Reja Përgatitjeje

HAPI 1

Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet.

HAPI 2

Zieni ujë të freskët dhe lereni të ftohet në 40 °C. Mateni sasinë e kërkuar të ujit (referojuni tabelës udhezuese) në një shishe te sterilizuar.

HAPI 3

Përdorni lugën që gjendet brenda kutisë dhe sheshojeni pluhurin tek niveluesi. Mos e ngjeshni ose shtoni pluhurin.

HAPI 4

Shtoni sasinë e saktë te pluhurit në ujë. Kjo mund të gjendet te tabela udhëzuese në anën e pasme të paketimit. Shtimi i më shumë ose më pak lugëve mund të jetë i dëmshëm. Mbylleni shishen. Tundeni menjëherë, fort dhe vërtikalisht për 10 sekonda derisa pluhuri të jetë tretur. (Rrokullisja e shishes ose tundja në formë rrethore nuk do të jetë e mjaftueshme)

HAPI 5

Ftoheni nën ujë te rrjedhshëm Kontrolloni temperaturën e ushqimit. Përdoreni ushqimin menjëherë.

Si të përgatitni qumështin për foshnja Aptamil 1

Ju lutemi ndiqni me kujdes këto udhëzime. Mosrespektimi në mënyrë rigoroze i udhëzimeve mund të sjellë problem shëndetësore tek bebi juaj.

Hapi 1

Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet sipas udhëzimeve të prodhuesve.

Hapi 2

Tundeni shishen mirë. Hidhni sasinë e kërkuar të qumështit në një shishe të sterilizuar.

Hapi 3

Mund t’ia jepni bebes në temperaturë dhome, ose ta ngrohni nëse dëshironi. Nëse do ta ngrohni, kontrolloni temperaturën e ushqimit.

Hapi 4

Për arsye higjenike, qumështi i mbetur në shishen e ushqimit duhet të derdhet sa më shpejt të jetë e mundur, dhe gjithmonë brenda 2 orësh.

Portofoli i produkteve tona

Zbuloni pyetjet më të shpeshta që na bëhen

Lexo më shumë