Aptamil pronutra advance 1 infant milk formula

Aptamil 2 me Pronutra Advance
Formulë qumështi e vazhdimit 800gr

Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra ADVANCE. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik. Ajo është e përgatitur posaçërisht për të mbështetur nevojat nutricionale në rritje të vogëlushit tuaj nga 6 muaj e lart. Aptamil 2 është i përshtatshëm për bebe mbi 6 muaj dhe përdoret si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme. Kur bebja mbush 12 muaj rekomandohet të kalohet gradualisht nga Aptamil 2 tek Aptamil 3.

Është përshtatur posaçërisht për t’u përdorur si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme nga 6-12 muaj. Përmban Vitaminë D për të mbështetur funksionin normal të sistemit imunitar.

- Ky produkt gjendet edhe në paketim kuti 400gr.

- Ky produkt është i disponueshëm në format të gatshëm për përdorim.

Shto në kartë
Contains DHA As required by the legislation for all infant formula

PROGRAMI I SUGJERUAR I KALIMIT GRADUAL*

Suggested Transition Schedule*

Udhëzime Të Reja Përgatitjeje

HAPI 1

Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet.

HAPI 2

Zieni ujë të freskët dhe lereni të ftohet në 40 °C. Mateni sasinë e kërkuar të ujit (referojuni tabelës udhezuese) në një shishe te sterilizuar.

HAPI 3

Përdorni lugën që gjendet brenda kutisë dhe sheshojeni pluhurin tek niveluesi. Mos e ngjeshni ose shtoni pluhurin.

HAPI 4

Shtoni sasinë e saktë te pluhurit në ujë. Kjo mund të gjendet te tabela udhëzuese në anën e pasme të paketimit. Shtimi i më shumë ose më pak lugëve mund të jetë i dëmshëm. Mbylleni shishen. Tundeni menjëherë, fort dhe vërtikalisht për 10 sekonda derisa pluhuri të jetë tretur. (Rrokullisja e shishes ose tundja në formë rrethore nuk do të jetë e mjaftueshme)

HAPI 5

Ftoheni nën ujë te rrjedhshëm Kontrolloni temperaturën e ushqimit. Përdoreni ushqimin menjëherë.

Si të përgatitni qumështin për foshnja Aptamil 2

Ju lutemi ndiqni me kujdes këto udhëzime. Mosrespektimi në mënyrë rigoroze i udhëzimeve mund të sjellë problem shëndetësore tek bebi juaj.

Hapi 1

Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet sipas udhëzimeve të prodhuesve.

Hapi 2

Tundeni shishen mirë. Hidhni sasinë e kërkuar të qumështit në një shishe të sterilizuar.

Hapi 3

Mund t’ia jepni bebes në temperaturë dhome, ose ta ngrohni nëse dëshironi. Nëse do ta ngrohni, kontrolloni temperaturën e ushqimit.

Hapi 4

Për arsye higjenike, qumështi i mbetur në shishen e ushqimit duhet të derdhet sa më shpejt të jetë e mundur, dhe gjithmonë brenda 2 orësh.

Portofoli i produkteve tona

Zbuloni pyetjet më të shpeshta që na bëhen

Lexo më shumë