Aptamil pronutra advance 3 infant milk formula

Aptamil 3 me Pronutra Advance - Formulë qumështi e rritjes 800gr

Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve ne krijuam formulen e gjenerates se ardhshme Pronutra ADVANCE. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tone unike të elementeve me proçesin tonë unik. Ajo është e përgatitur posaçërisht për të mbështetur sistemin imunitar të vogëlushit tuaj. Është përshtatur sipas nevojave te femijes se kesaj moshe per minerale te veçanta si hekuri dhe zinku. Aptamil 3 800gr përdoret nga mosha 10 muaj e lart si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme.

Ky produkt gjendet edhe në paketim kuti 400gr .

*Përmban Vitamina C&D të cilat kontribojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Contains DHA As required by the legislation for all infant formula

PROGRAMI I SUGJERUAR I KALIMIT GRADUAL*

Suggested Transition Schedule*

Udhëzime Të Reja Përgatitjeje

HAPI 1

Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet.

HAPI 2

Zieni ujë të freskët dhe lereni të ftohet në 40 °C. Mateni sasinë e kërkuar të ujit (referojuni tabelës udhezuese) në një shishe te sterilizuar.

HAPI 3

Përdorni lugën që gjendet brenda kutisë dhe sheshojeni pluhurin tek niveluesi. Mos e ngjeshni ose shtoni pluhurin.

HAPI 4

Shtoni sasinë e saktë te pluhurit në ujë. Kjo mund të gjendet te tabela udhëzuese në anën e pasme të paketimit. Shtimi i më shumë ose më pak lugëve mund të jetë i dëmshëm. Mbylleni shishen. Tundeni menjëherë, fort dhe vërtikalisht për 10 sekonda derisa pluhuri të jetë tretur. (Rrokullisja e shishes ose tundja në formë rrethore nuk do të jetë e mjaftueshme)

HAPI 5

Ftoheni nën ujë te rrjedhshëm Kontrolloni temperaturën e ushqimit. Përdoreni ushqimin menjëherë.

Portofoli i produkteve tona

Zbuloni pyetjet më të shpeshta që na bëhen

Lexo më shumë