Aptamil pronutra advance 4 infant milk formula

Aptamil 4 me Pronutra Advance - Formulë qumështi e rritjes 400g

Bazuar në 40 vjet kërkime shkencore dhe frymëzuar nga nevojat e bebeve ne krijuam formulën e gjeneratës së ardhshme Pronutra ADVANCE. Formulë e patentuar e gjeneratës së ardhshme, që kombinon përzierjen tonë unike të elementeve me proçesin tonë unik. Ajo është e përgatitur posaçërisht për të mbështetur sistemin imunitar të vogëlushit tuaj. Është përshtatur sipas nevojave të fëmijës së kësaj moshe për minerale të veçanta si hekuri dhe zinku. Aptamil 4 është i përshtatshëm për moshën 24 muaj e lart dhe përdoret si pjesë e një diete të balancuar e të larmishme.

*Përmban Vitamina C&D të cilat kontribojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Contains DHA As required by the legislation for all infant formula

PROGRAMI I SUGJERUAR I KALIMIT GRADUAL*

Suggested Transition Schedule*

Udhëzime Të Reja Përgatitjeje

HAPI 1

Lani duart dhe sterilizoni të gjitha mjetet.

HAPI 2

Zieni ujë të freskët dhe lereni të ftohet në 40 °C. Mateni sasinë e kërkuar të ujit (referojuni tabelës udhezuese) në një shishe te sterilizuar.

HAPI 3

Përdorni lugën që gjendet brenda kutisë dhe sheshojeni pluhurin tek niveluesi. Mos e ngjeshni ose shtoni pluhurin.

HAPI 4

Shtoni sasinë e saktë te pluhurit në ujë. Kjo mund të gjendet te tabela udhëzuese në anën e pasme të paketimit. Shtimi i më shumë ose më pak lugëve mund të jetë i dëmshëm. Mbylleni shishen. Tundeni menjëherë, fort dhe vërtikalisht për 10 sekonda derisa pluhuri të jetë tretur. (Rrokullisja e shishes ose tundja në formë rrethore nuk do të jetë e mjaftueshme)

HAPI 5

Ftoheni nën ujë te rrjedhshëm Kontrolloni temperaturën e ushqimit. Përdoreni ushqimin menjëherë.

Portofoli i produkteve tona

Zbuloni pyetjet më të shpeshta që na bëhen

Lexo më shumë